er en kursus- og konsulentvirksomhed med speciale i at få mennesker til at skabe værdifulde resultater sammen med andre mennesker.

Vi tror at mennesker skaber resultater sammen med andre mennesker, og det sker både i relationen leder/medarbejder, medarbejder/medarbejder, kunde/leverandør og privat.

 

 Derfor arbejder vi meget med belønning i form af ros og anerkendelse. Samt skabe forståelse for arbejdspladsen samfundsmæssige vigtighed, at det skaber mening at gå på arbejde. 

Derfor anvender kunder os til træning af de menneskelige potentialer, både til brug i deres arbejdsliv og til brug i privatlivet. Vi har gennem mange år arbejdet med Trivsel og arbejdsglæde – Social kapital, som er det bærende, når arbejdspladser skal udvikles. Når der er skabt tillid, respekt og anerkendende kommunikation opnår arbejdspladser unikke resultater og succes via øget produktivitet af motiverede ledere og medarbejdere. 

 

      Jane Fornitz er Direktør i Trivselsforum, konsulent og coach. Jane har mange års erfaring som leder i både den kommunale og private sektor. Jane har de sidste 19 år arbejdet med menneskelig udvikling og forandringsprocesser, samarbejde, konflikthåndtering, kommunikation og formidling. Jane er certificeret NLP Master practitioner og enneagram Master og coach.