Enneagram hypnose

Måske kender du din enneagram type, og tænker hvordan kommer jeg videre, kan jeg bruge enneagrammet til personlig udvikling. Kender du ikke din type kan den afdækkes med interview og spørgeskema.

Hvordan kommer jeg mere eller mindre i overensstemmelse med mine følelser, det instinktive eller det mentale.

Enneagrammet kan bruges til personlig udvikling, din meget personlige udviklingsvej.
Enneagrammet beskriver at hver type har 9 niveauer, i de 9 niveauer kan du ligge i den usunde, middel eller sunde del. Hvor mere sund du er i din type, hvor mere kan du frigøre dig fra uhensigtsmæssige mønstrer.

Enneagrammet viser hver type en vej til at blive en bedre udgave af sig selv. Oftest kan typen være fanget i sin egen fixering for at opnå et usundt mål, passionen. En frigørelse af automatiske mønstrer i tanke og handle adfærd, for at opnå en større naturlig tilfredshed, går for hver af typerne gennem unikke og specielle særlige evner, som typen besidder, og som kan være skjult. Når den særlige evne kommer i spil opnår typem sin essens. Med enneagram essens, menes at være i naturlig kontakt med det oprindelige sande jeg i sin type, som giver en dyb tilfredshed.

Enneagram hypose er specielt udviklet til at give dig kontakt med din types essens og er meget effektiv for at skabe de forandringer du ønsker og frigøre dig fra uhensigsmæssige mønstrer.

Du går gennem denne forvandling med en Danmarks mest benyttet certificererede enneagram instruktør og master hypno terapeut