Trivselscoaching

Handler om at få det bedste potentiale frem i dig, efter dine ønsker.

Hvis arbejdsglæden ikke er der, hvad skal der til at finde passionen, begejstringen. Mennesker har selv løsningerne til hvordan de trives, Coachen opgave er sammen med dig, at finde dem frem. Trivselscoaching er meget effektivt, og mindsker stress, sygefravær, tristhed, skaber trivsels arbejds- og livsglæde, begejstring.

Ofte er det os selv, der hindrer os i at få det aller bedste frem i os selv. Mange fortæller historier om at det er omgivelserne der hindrer os. Frygt for hvad der så vil ske, hvad siger min nærmeste, kan jeg, er også hindringer der gør at vi ikke når det vi vil. Forandringer skabes bedst ved, at skabe egen forandring. Det er ikke problemet, der er problemet, det er måden vi tænker om problemet, der giver os problemet.

Trivselscoaching er at se ting i et perspektiv, der gør dig selv, til leder i dit eget liv. Så du kan handle efter dit eget ønske, i overensstemmelse med de af dine støttende værdier, i en realistisk ramme og med en handleplan.

Du får coaching ud fra den type du er, f.eks. efter enneagrammet, der sikrer dig en dybere og mere effekt fuld coaching.

Trivselscoaching er ikke at give andre styrring i dit liv, det handler om du tager styringen, så du træffer de valg der er bedst for dig.

Kontakt Trivselsforum, for trivselscoaching, på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf 22 41 88 51