Marianne Gaardsøe

Kåret som hverdagsmester, fortæller her at hun varmt kan anbefale kurset trivsel og arbejdsglæde, Det er en øjenåbner. Det bedste hun har oplevet af kurser.

Leder Tina Møller fortæller at kurset er fantatisk. Se video her.
Marianne Gaardsøe og Tina Møller om kurset Trivsel og arbejdsglæde. Se Marianne Gaardsøe blive kåret som hverdags mester og hør hende udsagn om, at hun varmt kan anbefale kurset. Tina Møller: Kurset er fantastisk!


 

Udover hvad Marianne Gaardsøe, fortæller i video, siger hun om Jane Fornitz og Michael J. Ibsing som underviser fra Trivselsforum. "jeg kan varmt anbefale kurset Trivsel og Arbejdsglæde med Michael J. Ibsing og Jane Fornitz". Jane Fornitz og Michael J. Ibsing har bl.a. hjulpet, undervist på plejehjemmet Drachmannshave i Aalborg.
"Vi har i forvejen en rigtig god arbejdsplads med god trivsel og høj arbejdsglæde," fortæller lederen af Drachmannshave Marianne Gaardsøe.
"Jeg ville gerne have nogle udefra til at se på, hvad det er, vi gør, og om det nu også er så godt, som vi selv mener. Jeg ville gene have konsulenterne til at give mine medarbejdere nogle værktøjer til at forstå, hvad det er, vi gør, og hvordan vi/de holder fast i den gode trivsel og dermed i det gode arbejdsmiljø," forklarer Marianne Gaardsøe.
Efter kurset med konsulenterne mener plejehjemslederen, at hun og medarbejderne bestemt har fået noget ud af det.
"Det var en øjenåbner for personalet, at vi blev bekræftet i, at det er en fantastisk arbejdsplads, vi har. Men derudover fik vi også nogle redskaber til, hvordan vi kan holde fokus på den gode trivsel i fremtiden," påpeger Marianne Gaardsøe.

Tina Møller der er leder og medvirker i videoen siger om Jane Fornitz og Michael J. Ibsing fra Trivselsforum.
Jeg har aldrig afviklet sådan et kursusforløb hvor alle medarbejder har været så positive og engageret. Et rigtigt godt kursus, gode teorier, I er rigtige gode til at kombinerer hinanden. Tusind tak.

 

 

Vil du læse mere om Marianne Gaardsø kan du læse artikel her Artikel med Marianne Gaardsøe